Termes i condicions

Realitza la teva reserva:

El preu base indicat és per a 4 persones/nit* pel lloguer integre de la casa (no es lloga per habitacions).

Per a consultar el preu total de la seua reserva seleccione el dia d’entrada, el dia d’eixida, i les persones (adults i xiquets) que seran.

Estades d’1 setmana 0 més i dates especials (cap d’any, setmana santa, etc) consulte i reserve telefonant al 659 783 755 o enviant un email calapasita@gmail.com

Confirmació de reserves:

En el moment de formalitzar la reserva, es pagarà un depòsit del 20% del total. Fins que no es reba el pagament del deposite la reserva no estarà confirmada.

Recomanem realitzar el pagament del depòsit (20% del total) mitjançant targeta de crèdit, d’aquesta manera la confirmació de la reserva és instantània. 

En el moment del lliurament de claus es formalitzarà la resta de l’import.

Cancelacions:

30 dies o més abans de l’entrada: Es tornarà el 100% del depòsit.

Entre 29 i 15 dies abans de l’entrada: Es guardará el depòsit per a una futura estada.

Entre 1 i 14 dies abans de l’entrada: Es perdrà l’import de la reserva. No obstant això i per causes justificades, quedarà a discreció del propietari el reembossament de la quantitat entregada a compte.

Interrupció de l’estància:

No es realitzarà devolució ni cap abonament en cas d’interrompre l’estada en l’allotjament.

Entradaes i eixides:

La casa estarà disponible a partir de les 13.00 h. No obstant això és convenient comunicar prèviament al propietari si l’arribada està prevista per a més tard de les 13.00 h.

El dia d’eixida, la casa quedarà lliure abans de les 17.00h; no obstant això, si els hostes desitgen entrar o eixir de la casa en horaris diferents, ho podran fer previ acord i sempre que la mateixa no vaja a ser ocupada per un altre client.

Condicions de l’allotjament:

  • Capacitat màxima: El nombre de persones que ocupen l’ALLOTJAMENT no pot excedir al de la capacitat assenyalada en la reserva.
  • Els animals NO ESTAN PERMESOS. Només estan permesos , en casos especials, per acord amb el propietari de l’ALLOTJAMENT. De no respectar aquesta norma es podrà exigir el desallotjament sense compensació per al client.
  • El client rep l’allotjament en condicions òptimes d’higiene i ordre, i és responsable del seu ús i cura.
  • El propietari no es responsabilitza dels objectes personals depositats en l’allotjament.
  • L’estada mínima serà de 2 nits, excepte durant els mesos de juliol i agost que serà de 4 nits. Les reserves de menor duració seran cancel·lades. Si té algun dubte, contacte amb nosaltres.
Abrir chat
Scan the code
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?
Puedes reservar o informarte también por aquí.