Política de privacitat

Dret d’Informació

Si l’usuari decideix reservar en www.calapasita.com, es sol·licitaran les dades estrictament necessàries per a la consecució de la fi al qual està destinat el nostre lloc web. En cap cas seràn utilitzats per a finalitats diferents d’aquelles per a les quals han sigut voluntàriament introduïts en la web.

Les dades personals que l’usuari ens proporcione passaran a formar part d’un fitxer de dades de caràcter personal. Aquestes dades personals seran objecte de tractament, sempre que l’usuari haja prestat el seu consentiment amb anterioritat i podrà revocar el consentiment sempre que ho desitge.

Els que voluntàriament inserisquen les seues dades personals en el formulari de dades del titular de la web, consenten i accepten conéixer de manera expressa, precís i inequívoc:

1.Que la introducció en el fitxer i el tractament de les dades de caràcter personal té com a finalitat el desenvolupament i la prestació de serveis a través del lloc web així com el manteniment de les seues relacions comercials amb els seus usuaris.

2.Que l’usuari serà informat del caràcter obligatori o facultatiu de la seua resposta a les preguntes que li siguen plantejades, les conseqüències de l’obtenció és l’inici d’una relació comercial entre l’usuari i el Web. La negativa a contestar les preguntes obligatòries és que no podran contractar-se els productes o serveis oferits en el Web.

3.Que de manera permanent l’usuari podrà accedir, modificar i cancel·lar totalment i de manera directa totes les seues dades.

Consentiment de l’Usuari

L’usuari pel fet d’introduir les seues dades, està donant el seu consentiment exprés al tractament de les seues dades personals dins del Lloc web, en el moment de prémer en el botó “CONTINUAR” o “ACCEPTAR”

Drets d’Accés, Rectificació, Oposició i Cancel·lació

En qualsevol moment, l’usuari té dret a accedir a la seua informació, a rectificar-la si les seues dades són errònies, a oposar-se a alguna mena de tractament associat al manteniment de la relació contractual i a donar-se de baixa dels serveis de www.calapasita.com

El tractament de les dades personals i l’enviament de comunicacions per mitjans electrònics, en el seu cas, estan ajustats a la normativa establida en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Els procediments per a l’exercici dels drets d’accés, cancel·lació, oposició i rectificació podran exercitar-se segons estableix el Reial decret 1720/2007, i en la Instrucció 1/1998, de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, de 19 de gener, relativa a l’exercici dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació.

Informació de Menors

www.calapasita.com no és partidari de recollir informació sobre menors de 18 anys ni de sotmetre-la a tractament. Si el preocupa que els seus fills utilitzen els serveis d’aquest Lloc web li aconsellem que supervise l’accés del seu fill a Internet o utilitze filtres per a la navegació en Internet. Així mateix els menors d’edat que es registren en el present Lloc web han d’haver sol·licitat el permís dels seus pares abans d’enviar les seues dades personals.

Canvis en la Política de Privacitat

www.calapasita.com es reserva el dret de canviar, quan ho estime convenient, la seua Política de Privacitat. Aquests canvis s’anunciaran en aquesta pàgina perquè l’usuari sempre conega quina informació es recull, com es pot usar aqueixa informació i si es revelarà a algú. Si té algun dubte o inquietud sobre la Política de Privacitat, per favor envie’ns un missatge a l’adreça calapasita@gmail.com.

Abrir chat
Scan the code
¡Hola!
¿En qué podemos ayudarte?
Puedes reservar o informarte también por aquí.